Keputusan OMK 2013
Wednesday, 16 October 2013
Keputusan Olimpiad Matematik Kebangsaan (OMK) 2013

Keputusan penuh pemenang-pemenang bagi menerima Hadiah Tempat Pertama, Kedua dan Ketiga (Kategori Individu dan Berpasukan) bagi setiap Peringkat (Bongsu, Muda, Sulong), Hadiah Saguhati serta Sijil Sanjungan Kehormat OMK 2013 adalah seperti berikut:

Senarai nama pemenang (senarai berkumpulan, hadiah saguhati dan sijil sanjungan kehormat) adalah disusun mengikut abjad. Keputusan adalah muktamad.

PERSAMA ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua sekolah/kolej dan peserta yang telah berjaya. Bagi yang kurang berjaya, jangan putus asa, terus berusaha dan mungkin boleh mencuba lagi tahun hadapan. PERSAMA juga ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua pihak yang telah terlibat dalam menjayakan OMK 2013 ini. Adalah diharapkan kerjasama dan sokongan yang padu dapat terus diberikan pada masa akan datang demi perkembangan prestasi para pelajar dalam bidang Matematik khasnya.

Bagi nama yang tersenarai, sila pastikan ejaan nama dan sekolah adalah betul. Jika terdapat sebarang kesilapan sila maklumkan dengan segera kepada Penyelaras OMK 2013 (Dr Nor Muhainiah Mohd Ali, Alamat e-mail ini dilindungi dari spambot, anda harus memampukan JavaScript untuk melihatnya ).

Sekian, terima kasih.

 
< Sebelumnya   Berikutnya >
a site by Aidan    
admin

© 2007 PERSAMA